Βόλος: Με λεωφορείο του ΚΤΕΛ μετέφερε μισό κιλό ηρωίνης

Βόλος: Με λεωφορείο του ΚΤΕΛ μετέφερε μισό κιλό ηρωίνης

Ο 33χρονος ύποπτος εντοπίστηκε από τους άνδρες της Δίωξης την στιγμή που αποβιβαζόταν από το υπεραστικό λεωφορείο που έφτασε στην πόλη τις πρώτες πρωινές της Κυριακής προερχόμενο από την Αθήνα

Hrwini-Volos
Εδώ και αρκετές ημέρες είχαν πληροφορίες ότι σημαντική ποσότητα «σκληρών» ναρκωτικών επρόκειτο να καταφθάσει στο Βόλο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ναρκωτικών και παρακολουθούσαν διακριτικά τις αφίξεις στον σταθμό, ώσπου τελικά εντόπισαν τον μεταφορέα.

Ο 33χρονος ύποπτος εντοπίστηκε από τους άνδρες της Δίωξης την στιγμή που αποβιβαζόταν από το υπεραστικό λεωφορείο που έφτασε στην πόλη τις πρώτες πρωινές της Κυριακής προερχόμενο από την Αθήνα και τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο. Μόλις άνοιξαν το σακίδιο που είχε μαζί του, βρήκαν μέσα μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 415 γραμμαρίων.

Αμέσως, πέρασαν χειροπέδες στον Έλληνα μεταφορέα, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, του ασκήθηκε δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Τρίτη. Υπολογίζεται ότι η ποσότητα ηρωίνης που μετέφερε αντιστοιχούσε σε 4.000 δόσεις, οι οποίες θα πλημμύριζαν τα στέκια των τοξικομανών στον Βόλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης