Καιρός: Έρχονται ξανά ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά την Κυριακή

Καιρός: Έρχονται ξανά ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά την Κυριακή

Τις βραδινές ώρες η επιδείνωση του καιρού στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά

kakokairia-vradi
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες αναμένονται την Κυριακή, με τοπικές ασθενείς βροχές κυρίως στα κεντρικά ηπειρωτικά και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, καθώς επίσης τις βραδινές ώρες με βροχές και αργότερα καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου), 15 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 22 βαθμούς στην Κρήτη, 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 23 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, θα πνέουν στο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Βόρειο και Νοτιοανατολικό Αιγαίο μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και αυξημένη υγρασία τις πρώτες πρωινές ώρες, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης