Κίνηση τώρα: Νέο μποτιλιάρισμα στους δρόμους - Η κακοκαιρία «κοκκινίζει» το κέντρο

Κίνηση τώρα: Νέο μποτιλιάρισμα στους δρόμους - Η κακοκαιρία «κοκκινίζει» το κέντρο

Κίνηση και μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους - Δείτε ποια διαδρομή πρέπει να αποφύγετε αυτή την ώρα, παρακολουθώντας τον χάρτη της Google

botiliarisma_kedro
Κίνηση και μποτιλιάρισμα στους δρόμους, round 2! Μεσημέρι Τετάρτης, ώρα 15:45, και η κίνηση στους δρόμους βρίσκεται στο κόκκινο, με τους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου να είναι μποτιλιαρισμένοι. 

Η κακοκαιρία, που κάνει το πέρασμά της σήμερα πάνω από την Αθήνα, δυσκολεύει τους οδηγούς που πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή μπροστά από το τιμόνι, προκειμένου να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους. 

Όσοι βρίσκονται στο αυτοκίνητο αυτή την ώρα, θα συναντήσουν πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, από το ύψος του Ψυχικού, μέχρι την Κατεχάκη, ενώ τα πιο σημαντικά προβλήματα, με μεγάλα μποτιλιαρίσματα, καταγράφονται στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα, κίνηση έχουμε τώρα στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ρεύμα καθόδου, από το ύψος του Χίλτον, στη Σταδίου, στη Φιλελλήλων, αλλά και στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, τμηματικά. 

Δείτε την κίνηση τώρα μέσα από τον χάρτη της Google  


kinisi_kakokairia_kedro
Δείτε την κίνηση τώρα, ώρα 15:45, μέσα από τον χάρτη της Google
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης