Ξεκίνησε η δίκη για το τρίχρονο αγοράκι που έμεινε «ξεχασμένο» σε σχολικό λεωφορείο

Ξεκίνησε η δίκη για το τρίχρονο αγοράκι που έμεινε «ξεχασμένο» σε σχολικό λεωφορείο

Για την υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη πριν δυο εβδομάδες, κάθισαν στο εδώλιο ο οδηγός και δύο συνοδηγοί

sxoliko_pallini
Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη βρίσκονται πλέον ο οδηγός και οι δύο συνοδηγοί του σχολικού λεωφορείου που κατηγορούνται ότι ξέχασαν ένα αγοράκι μόλις τριών ετών κλειδωμένο και μόνο του μέσα στο όχημα που θα το μετέφερε σε παιδικό σταθμό στην Παλλήνη.

Σήμερα το πρωί η μητέρα του παιδιού με τους συνηγόρους υπεράσπισή της βρέθηκε στην Ευελπίδων, όπου ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel, η γυναίκα δήλωσε πως ζήτησαν αναβολή έως ότου το σχολείο δώσει όλα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί. «Εμείς θέλουμε να είναι καλά στην ψυχική του υγεία το παιδί. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος τώρα».

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, το κυριότερο στοιχείο που λείπει είναι η έκθεση του παιδοψυχολόγου που έχει κάνει τρεις συνεδρίες με το παιδάκι τις τελευταίες εβδομάδες.

Το αγοράκι πάντως, δύο εβδομάδες μετά το περιστατικό, φέρεται να μην έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ και να λέει «μαμά, φοβάμαι».

Το ιστορικό της υπόθεσης

Το τρίχρονο αγοράκι είχε μείνει «ξεχασμένο» την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, για τρεις ολόκληρες ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο στην Παλλήνη.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, το πρωί της Τρίτης δύο συνοδοί μετέφεραν όλα τα παιδιά από το κεντρικό κτίριο του σχολείου στο κτήριο του παιδικού σταθμού. Ωστόσο, όταν τα κατέβασαν από το λεωφορείο, δεν πρόσεξαν πως ένα τρίχρονο αγοράκι είχε παραμείνει μέσα σε αυτό, με συνέπεια να το αφήσουν εκεί και να φύγουν!

Λίγο αργότερα, όταν έγινε αντιληπτή η απουσία του παιδιού, η δασκάλα πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του στο σπίτι, καθώς υπέθεσε ότι το παιδάκι ήταν άρρωστο και δεν είχε πάει καθόλου στο σχολείο.

Με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε φύγει κανονικά για το σχολείο και τότε άρχισαν να ψάχνουν το 3χρονο και διαπίστωσαν ότι το παιδάκι το είχαν ξεχάσει μέσα στο σχολικό λεωφορείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης