Κάλυμνος: Η κούκλα που μετέφερε επιβάτης πλοίου έκρυβε τον θάνατο!

Κάλυμνος: Η κούκλα που μετέφερε επιβάτης πλοίου έκρυβε τον θάνατο!

34 γραμμάρια ηρωίνης είχε ράψει στην κοιλιά της κούκλας - Σύλληψη για ναρκωτικά και στην Κω

Koukla-hrwini-Kws
Ήταν... μεγαλούτσικη για να κουβαλάει στις αποσκευές της μια παιδική κούκλα, μια 35χρονη Ελληνίδα που αποβιβάστηκε στην Κάλυμνο με το πλοίο της γραμμής που έφτασε στο νησί από τον Πειραιά! Όπως αποδείχθηκε, η κούκλα δεν ήταν ένα αθώο παιχνίδι, αλλά έκρυβε μέσα της τον θάνατο!

Στο πλαίσιο στοχευμένου ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί, έκαναν έλεγχο στα πράγματα της γυναίκας και διαπίστωσαν ότι μέσα στην κοιλιά της κούκλας, που είχε ξαναραφτεί, ήταν κρυμμένη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 34 γραμμαρίων! Η 35χρονη συνελήφθη και αποκάλυψε ότι μετέφερε το ναρκωτικό για λογαριασμό ενός 32χρονου φίλου της που ζει στο νησί, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στην Κω

Μέσα σε ρούχα που μετέφερε σε μια τσάντα, είχε κρύψει επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 166 γραμμαρίων και 100 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, ένας 32χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης