Αυτή την Κυριακή, ο κορυφαίος και πιο πρόσφατος οδηγός του National Geographic Traveler για τη «ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ» είναι στο ΘΕΜΑ.

Αυτή την Κυριακή, ο κορυφαίος και πιο πρόσφατος οδηγός του National Geographic Traveler για τη «ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ» είναι στο ΘΕΜΑ.

Η πόλη του Γκαουντί (και του Λιονέλ Μέσι) είναι ένα μοντέρνο στολίδι -και ένας αγαπημένος προορισμός για αμέτρητους ταξιδιώτες.

XRVMA
Με τον οδηγό του National Geographic Traveler ανά χείρας, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε μια άλλη Βαρκελώνη!

Με διαδρομές εκτός πεπατημένης και δεκάδες εκ των έσω μυστικά, προτάσεις για όσα δεν πρέπει να παραλείψετε να δείτε και προσκλήσεις για αξέχαστες εμπειρίες, ο ταξιδιωτικός οδηγός του National Geographic Traveler αποκαλύπτει τις κρυφές χάρες της Βαρκελώνης.

Στην τέταρτη έκδοχή του, το βιβλίο είναι απόλυτα ενημερωμένο και πανέτοιμο να λύσει κάθε απορία του ταξιδιώτη. Ελάχιστες πόλεις στον κόσμο έχουν τόσο στενή σχέση με την τέχνη όσο η πρωτεύουσα της Καταλονίας, καθώς φαίνεται πως ενέπνεε αρχιτέκτονες και εικαστικούς, οι οποίοι με τη σειρά τους άφησαν ανεξίτηλα ίχνη στο σώμα αυτής της εκπληκτικής πόλης.

Κατ' αρχάς ο αρχιτέκτονας που έχει σμιλέψει τη μορφή της σε διάφορα σημεία και γενικότερα ταυτίστηκε μαζί της, είναι φυσικά ο Antoni Gaudí. Γι' αυτό και στον οδηγό υπάρχουν τρισδιάστατες απεικονίσεις των υπέροχων αρχιτεκτονημάτων του και οπωσδήποτε της εμβληματικής Sagrada Familia. Εκτός όμως από τον Gaudí, η Βαρκελώνη υπήρξε αγαπημένη του Pablo Picasso και του Joan Miró -ανάμεσα σε πάμπολλους άλλους. Βέβαια, όπως διαπιστώνει οποιοσδήποτε επισκέπτεται την πόλη, η Βαρκελώνη είναι όσο μικρή χρειάζεται για να τη λατρέψεις και ταυτόχρονα τόσο μεγάλη ώστε να μη χορταίνεις την περιήγηση στις γειτονιές, τους δρόμους, τις πλατείες, τις πολυσύχναστες και τις πιο κρυφές γωνιές της. Γι' αυτό και ο οδηγός του National Geographic Traveler είναι μια διαρκής πρόσκληση ταξιδιού σε μια πόλη που δεν τελειώνει ποτέ.

Μη χάσετε την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οδηγό του κόσμου για τη Βαρκελώνη με τη σφραγίδα του National Geographic.

Ο κορυφαίος οδηγός του National Geographic Traveler για τη «ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ» είναι στο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης