Ηράκλειο: Εξαφανίστηκε αφού μαχαίρωσε 68χρονο στο Καστέλι

Ηράκλειο: Εξαφανίστηκε αφού μαχαίρωσε 68χρονο στο Καστέλι

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

peripoliko_main
Προσπάθησε να προστατεύσει την 49χρονη σύντροφό του και δέχθηκε ο ίδιος τις μαχαιριές, ο ηλικιωμένος που τραυματίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Καστελίου στο Ηράκλειο από έναν 42χρονο άνδρα ο οποίος έχει επιτεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στη γυναίκα για να την στραγγαλίσει ή και να την βιάσει!

Το ανθρωποκυνηγητό των αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη δεν έχει αποφέρει καρπούς, καθώς κρύβεται για να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη. Πίσω από το αιματηρό περιστατικό με θύμα τον 68χρονο, ωστόσο, κρύβεται ολόκληρο παρασκήνιο που κρατάει πολύ καιρό, λόγω του πάθους του 42χρονου για την 49χρονη χήρα και μητέρα τριών παιδιών.

Μάλιστα, στις 10 Σεπτεμβρίου είχε σώσει τη γυναίκα ο… 12χρονος γιος της, χτυπώντας με ένα μπουκάλι στο κεφάλι τον 42χρονο που της επιτέθηκε και την χτύπησε άγρια ενώ προσπάθησε να τη βιάσει και, επειδή αντιστάθηκε, να τη στραγγαλίσει! Τότε, όπως είχε γράψει η «Πατρίς», η 49χρονη είχε καταφύγει στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος με μώλωπες, εκδορές, σκισμένα ρούχα και εμφανή σημάδια στον λαιμό! Η γυναίκα έχει ζητήσει επιμελημένα προστασία από τις αρχές, καθώς δέχεται πιέσεις και απειλές από τον 42χρονο.

Ο 42χρονος θεωρείται άτομο διαταραγμένο και το πάθος που τρέφει για την 49χρονη τον καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο. Εκτός από τις επιθέσεις σε βάρος της ίδιας, φέρεται ότι είχε τρυπώσει στο αγρόκτημά της και είχε θανατώσει το σκυλάκι της, το οποίο είχε βρεθεί απαγχονισμένο σε ένα δέντρο!

Το Σάββατο, ο δράστης περνούσε με το αυτοκίνητό του από το σημείο όπου κινούνταν με το δικό τους όχημα ο 68χρονος και η 49χρονη και δεν δίστασε να τους εμβολίσει. Όταν κατέβηκαν, λογομάχησε με την χήρα και φέρεται να έβγαλε μαχαίρι για να την χτυπήσει, αλλά ο 68χρονος μπήκε στη μέση για να την προστατεύσει με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο μαχαιριές στον μηρό και να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης