Πάτρα: Φυγόποινος με τρεις καταδίκες κατέληξε στην φυλακή

Πάτρα: Φυγόποινος με τρεις καταδίκες κατέληξε στην φυλακή

Του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών

peripoliko
Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στην Κάτω Αχαΐα όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας διασταύρωσαν τα στοιχεία του υπόπτου και είδαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για κλοπή, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών, την οποία πλέον θα εκτίσει.

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Μεσολόγγι 

Με μικροποσότητα κάνναβης βάρους 12,4 γραμμαρίων σε τρεις συσκευασίες συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Μεσολόγγι ένας 43χρονος Έλληνας, αλλά από τον έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Σύλληψη και στην Καρδίτσα

Στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 60χρονο Έλληνα, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για φοροδιαφυγή με ποινή φυλάκισης 274 ημερών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης