Βόλος: «Καρατέκα» κλώτσησε στο κεφάλι 29χρονη στρατιωτικό - Είχε 30 καταδίκες για ναρκωτικά

Βόλος: «Καρατέκα» κλώτσησε στο κεφάλι 29χρονη στρατιωτικό - Είχε 30 καταδίκες για ναρκωτικά

 Ο δράστης, ο οποίος είχε νοσηλευτεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική, έχει κατ’ επανάληψη απασχολήσει τις αρχές

astynomia_155_large

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θα καθίσει την Δευτέρα ο 32χρονος… «καρατέκα» που κλώτσησε στο κεφάλι την 29χρονη αξιωματικό του Στρατού έξω από το ΕΑΚ Βόλου, αν βέβαια εμφανιστεί καθώς αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει καθημερινά το παρών στο αστυνομικό τμήμα!

Ο δράστης, ο οποίος είχε νοσηλευτεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική, έχει κατ’ επανάληψη απασχολήσει τις αρχές και μάλιστα έχει καταδικαστεί 30 (!) φορές για ναρκωτικά, κλοπές, παράβαση του νόμου περί όπλων, πρόκληση σωματικών βλαβών και άλλα αδικήματα! Τόσο στον εισαγγελέα όσο και στο Αυτόφωρο που ανέβαλε τη δίκη του, ισχυρίστηκε ότι είναι άστεγος και δεν έχει χρήματα για δικηγόρο, δήλωσε… 50 χρόνων και αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στην άτυχη στρατιωτικό!

Η 29χρονη διακομίστηκε από τους γονείς της στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για παρακολούθηση ως το απόγευμα της Πέμπτης. Στη συνέχεια, υπέβαλε μήνυση κατά του 32χρονου, ο οποίος της επιτέθηκε πισώπλατα ενώ έκανε τζόγκινγκ, την χτύπησε με ναι… αεροπλανική κλωτσιά στο κεφάλι και όταν έπεσε στο έδαφος συνέχισε να την κλωτσάει και να την βρίζει χυδαία.

Η στρατιωτικός που υπηρετεί στην Κρήτη και είχε έρθει με άδεια στο Βόλο, σώθηκε χάρη σε μια περαστική που έβαλε τις φωνές τρέποντας σε φυγή τον δράστη, ο οποίος καταδιώχθηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη σε μικρή απόσταση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης