Κιλελέρ: 7.000 ευρώ ξάφρισαν πλανόδιοι από ηλικιωμένη

Κιλελέρ: 7.000 ευρώ ξάφρισαν πλανόδιοι από ηλικιωμένη

Η ηλικιωμένη είχε βάλει τους πλανόδιους σπίτι της για να της δείξουν το εμπόρευμά τους 

Το «μεγάλο κόλπο» του κράτους: Κρατάει λεφτά, «σβήνει» οφειλές του, προεισπράττει φόρους
Μετά από ενάμισι μήνα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Κιλελέρ η κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε γίνει από δυο πλανόδιους πωλητές σε βάρος μιας ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, όπου τους δέχθηκε για να της δείξουν τα εμπορεύματά τους.

Οι δράστες, δυο Έλληνες ηλικίας 58 και 46 χρόνων, είχαν καταφέρει στις 21 Σεπτεμβρίου να αποσπάσουν την προσοχή της 68χρονης γυναίκας κρατώντας την απασχολημένη και είχαν ανακαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες της. Έτσι, άρπαξαν το σημαντικό ποσό των 7.000 ευρώ και έγιναν... λαγοί. Μετά την ταυτοποίησή τους, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Θύμα κλοπής 58χρονη στη Μυτιλήνη 

Πρωί- πρωί τρύπωσε στο σπίτι μιας 58χρονης στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης ένας 19χρονος Έλληνας και “βούτηξε” 400 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ. Η κλοπή έγινε την Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη ο νεαρός δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας που βρήκαν στην κατοχή του 300 ευρώ και όλα τα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στην 58χρονη. Ο 19χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης