Θεσπρωτία: Δύο συλλήψεις στη Σαγιάδα για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών

Θεσπρωτία: Δύο συλλήψεις στη Σαγιάδα για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών

Στο χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου και στα πίσω καθίσματα, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς 37 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 38 κιλών και 410 γραμμαρίων

ELAS
Δύο συλλήψεις και κατάσχεση περισσότερων από 38 κιλά ακατέργαστης κάνναβης είναι το αποτέλεσμα αστυνομικής επιχείρησης νωρίς το πρωί, στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας οδήγησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός Έλληνα και ενός Αλβανού, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες. Σε έρευνα που έγινε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα, 37 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 38 κιλών και 410 γραμμαρίων. Εκτός από το χασίς, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του Αλβανού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης