Προσφυγικό: Συγκρότηση ομάδας εργασίας για την έκδοση εκκρεμών αποφάσεων ασύλου

prosfiges

Με πρακτικά μέτρα, συμπληρωματικά του νέου νομικού πλαισίου, προσπαθεί να διαχειριστεί τις «απροσδόκητα αυξημένες μεταναστευτικές ροές» το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δίνοντας έμφαση στην μείωση του χρόνου των διαδικασιών απόδοσης ασύλου

Τις «απροσδόκητα αυξημένες μεταναστευτικές ροές» προσπαθεί να διαχειριστεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δίνοντας έμφαση στην μείωση του χρόνου των διαδικασιών απόδοσης ασύλου. Εκτός του νέου νομοθετικού πλαισίου, που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση και ψηφίστηκε την Πέμπτη στη Βουλή, γίνονται ενέργειες και σε πρακτικό επίπεδο στην υπηρεσία Ασύλου ώστε μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουν επιτευχθεί συγκεκριμένοι στόχοι.

Στο πλαίσιο αυτό, συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας με αντικείμενο την “ολοκλήρωση εκκρεμών αποφάσεων αιτούντων διεθνή προστασία”. Η λειτουργία της ομάδας εργασίας ολοκληρώνεται με την περάτωση του έργου που έχει αναλάβει και ορίζεται από τις 01-11-2019 μέχρι 31-12-2019. Το έργο που καλείται να διεκπεραιώσει η ομάδα εργασίας καθώς και τα αναλυτικά καθήκοντα των υπαλλήλων είναι, η συγγραφή, έκδοση και ανάρτηση αποφάσεων επί αιτημάτων ασύλου.

asilo


“Για την ολοκλήρωση του έργου η ομάδα εργασίας θα πρέπει να υποβάλει έκθεση για τα αποτελέσματα της ομάδας έργου από την οποία να προκύπτει ότι κατά τη λειτουργία της υπήρξε: Συγγραφή, έκδοση και ανάρτηση εκατόν τριάντα δύο (132) αποφάσεων ουσίας μηνιαίως”. Η ομάδα αποτελείται από 34 υπαλλήλους ΠΕ Διοικητικού, οι οποίοι θα αναλάβουν την έκδοση των αποφάσεων και 26 υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων για την εκτέλεση των υποστηρικτικών εργασιών του έργου.

Συμπληρωματικό είναι το έργο της δεύτερης ομάδας, που συγκροτήθηκε στην υπηρεσία Ασύλου, με αντικείμενο, “Επιδόσεις αδειών διαμονής & ταξιδιωτικών εγγράφων”. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 η ομάδα, που αποτελείται από 33 υπαλλήλους, θα πρέπει να επιδώσει κάθε μήνα 300 άδειες Διαμονής/tdv αναρτώντας τα σχετικά έγγραφα.

asilo-v

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Με βημα ταχυ....

....για το χτισιμο της νεας οθωμανικης αυτοκρατοριας του ερντογαν. Η γερμανικη αυτοκρατορια της ΕΕ χτιζει τωρα και την οθωμανικη πανω στα ελληνικα συντριμια μετα τις μνημονιακες βομβες. Καταργουν το εθνικο στοιχειο στην Ελλαδα για χαρη της πολυπολιτισμικοτητας. Φυσικα και η εκαστοτε μνημονιακη και ευρωδουλικη κυβερνηση δεν ρωταει τους Ελληνες αν θελουν να εχουν στη χωρα τους εκατομμυρια ξενων και αλλοθρησκων γιατι τους την εχουν ηδη παρει. Τους την εχουν ηδη αρπαξει και την εχουν ηδη πουλησει για να σωθουν οι ιδιοι και τα διεφθαρμενα κομματα τους. Ολα αυτα που γινονται στη πατριδα μας εχουν ενα ονομα. Εθνικη προδοσια.

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

Λύση φιλοξενίας υπάρχει: ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ. Έτσι θα γίνει πράξη το δίκαιο αίτημα της Τασούλας "Να λιάζονται"!

Αριστερη

Κυβερνηση(Συριζα)=δεξια μέτρα....βλεπε μνημονια Δεξια κυβερνηση(ΝΔ)=αριστερά μέτρα...βλέπε αντιμετωπιση μεταναστευτικου Τα συμπερασματα δικα σας

oust

Καμία άδεια σε κανέναν άπλυτο. Ολοι έξω από την χώρα. Ετσι θα βγουν 10000 απελάσεις την εβδομάδα.

Νίκος

Όσο ο Κυριάκος πεισματικά αρνείται να τους επαναπροωθήσει στις χώρες προέλευσης, το πρόβλημα μόνο θα διογκώνεται και θα χειροτερεύει.

Φαιη

Είμαστε για κλάματα, ας φύγουμε όλοι να μείνουν μόνο οι λάθρο, και να δούμε τότε ποιος θα πληρώνει για να συντηρείται αυτό το γελοίο κράτος -άντε και να μη σχολιάσω ότι το πρόβλημα είναι να ΜΗΝ μπαίνουν - άντε και να μη σχολιάσω ότι υποσχεθήκατε σφράγισμα συνόρων και κλειστά κέντρα κράτησης και εσείς τους φέρνετε πειραιά με πλοίο του ΠΝ - Αλλά 33 υπάλληλοι για να εκδίδουν 300 αποφάσεις ΤΟ ΜΗΝΑ???? Και μας το λέτε να χαρούμε??? ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΡΕ??????????????????????????

Greek

Χαχαχα καλό.....απροσδόκητες!!!

πλάκα μας κάνετε;

Αντί να προσπαθεί να... "διαχειριστεί" τις «απροσδόκητα αυξημένες μεταναστευτικές ροές» το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν κοιτάζετε να τις κόψετε; Αλλά θα μου πεις, εδώ για αυτούς είναι και... "απροσδόκητες"!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης