Λάρισα: Συμμορία γυναικών ξάφρισε ρούχα από μαγαζί

Λάρισα: Συμμορία γυναικών ξάφρισε ρούχα από μαγαζί

Μετά τη σύλληψη μιας 33χρονης, οι αρχές θεωρούν ότι βρήκαν την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση μιας σειράς κλοπών

astynomia_7
Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση μιας σειράς κλοπών εμπορευμάτων από καταστήματα στη Λάρισα με δράστιδες μια ομάδα τεσσάρων γυναικών πιστεύουν ότι βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας, μετά τη σύλληψη μιας 33χρονης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η συγκεκριμένη μπήκε μαζί με άλλες τρεις, άγνωστες ακόμη, γυναίκες σε ένα εμπορικό κατάστημα το απόγευμα της Παρασκευής, απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη και έκλεψαν διάφορα ρούχα συνολικής αξίας 350 ευρώ. Όμως, έγιναν αντιληπτές την ώρα που έφευγαν, πέταξαν τα κλεμμένα ενδύματα και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.

Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 33χρονη που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για την ταυτοποίηση και των άλλων τριών γυναικών της σπείρας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές.

*** Σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στον Πύργο μπήκε δήθεν για να ψωνίσει μια 55χρονη Ελληνίδα αλλά, όταν δεν την έβλεπε ο υπάλληλος, άρπαξε από το ταμείο το ποσό των 200 ευρώ. Ωστόσο, η κλοπή έγινε αντιληπτή αμέσως και η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης