Καρδίτσα: Μετέφερε με τρένο την ηρωίνη που θα διακινούσε

Καρδίτσα: Μετέφερε με τρένο την ηρωίνη που θα διακινούσε

Ένας 61χρονος είχε γεμάτες τις τσέπες με ηρωίνη – Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ είχαν πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα μετέφερε το εμπόρευμα και τον συνέλαβαν

astynomia_2
Πίστευε ότι θα περνούσε απαρατήρητος κρυμμένος ανάμεσα στο πλήθος των επιβατών της αμαξοστοιχίας με την οποία κατευθυνόταν προς τους Σοφάδες Καρδίτσας ένας 61χρονος που είχε τις τσέπες τους γεμάτες με ηρωίνη την οποία σκόπευε να διακινήσει.

Υπολόγισε, όμως, χωρίς τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που τον περίμεναν με… ανοιχτές αγκάλες, καθώς είχαν πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα μετέφερε το εμπόρευμα του θανάτου που είχε αγοράσει στην Αθήνα. Μόλις κατέβηκε από το τραίνο, του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 50,5 γραμμαρίων.

Ο 61χρονος συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν 250 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διακίνηση. Μετά την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια. παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που άσκησε δίωξη σε βάρος του γι κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης