Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για εκκένωση κατάληψης δίπλα από την ΑΣΟΕΕ

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για εκκένωση κατάληψης δίπλα από την ΑΣΟΕΕ

Πληροφορίες για ξυλοδαρμό πανεπιστημιακού - Η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις - Τέσσερα άτομα έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ

ekk22_2
Σε εξέλιξη βρίσκεται  επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση κτιρίου που βρίσκεται υπό κατάληψη  στη συμβολή των οδών Μαυροματαίων και Δεριγνύ στο Πεδίον του Άρεως. Ήδη, έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές στη ΓΑΔΑ. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στο κτίριο, εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, που οδηγήθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν τους χώρους του κτιρίου, το οποίο πρόκειται σε λίγο να σφραγιστεί.

Το κτίριο βρίσκεται δίπλα στο «Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών» και,  είχε καταληφθεί εδώ και  χρόνια από  άτομα του «αντεξουσιαστικού» χώρου.  Έχει αποκλειστεί το σημείο από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.  Σύμφωνα με πληροφορίες στη συγκεκριμένη κατάληψη μετέχουν άτομα που έχουν σχέση με τα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης στην Πατησίων, έξω από την ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από τους αντιεξουσιαστές λίγο μετά τις δέκα το πρωί  χτύπησαν πανεπιστημιακό - τον κοσμήτορα της ΑΣΟΕΕ: Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο φέρεται να έχει ζητήσει την εκκένωση της κατάληψης. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, την επίθεση των κουκουλοφόρων είχε δεχθεί διοικητικός υπάλληλος του Πανεπιστημίου.

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για εκκένωση κατάληψης στο Πεδίον του Άρεως

Κλείσιμο
Αντιεξουσιαστές έκαναν έκκληση μέσω του indymedia για συγκέντρωση στην Πατησίων, υποστηρίζοντας ότι εντός του υπό κατάληψη κτιρίου που ονομάζεται κατάληψη Βανκούβερ βρίσκονται μόνο ... σκύλοι και γάτες, ενώ ακινητοποίησαν το φορτηγό του δήμου Αθηναίων που είχε προσεγγίσει στο σημείο για να μεταφέρει τσιμεντόλιθους, προκειμένου να σφραγισθεί το κτίριο.  Γράφουν, ειδικότερα: 

Επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης Βανκούβερ Απαρτμάν σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Ζητάμε κόσμο στο να συγκεντρωθεί στο σημείο για αλληλεγγύη και στήριξη της κατάληψης.

Νεοτερη ενημερωση: Αυτη τη στιγμη ο αλληλεγγυος κοσμος ειναι συγκεντρωμενος επι της Πατησιων. Υπαρχουν 6 γατες κ σκυλοι μεσα στην καταληψη και οι μπατσοι αρνουνται να μας επιτρεψουν να τα παρουμε, με την αιτιολογια οτι θα τα δωσουν στο δημο! Συντελειται αυτη τη στιγμη κακοποιηση, γιατι τα ζωα ειναι τοση ωρα χωρις φροντιδα και πανικοβλημενα.

4940516
4940511
4940514
4940508
4940498
4940494
4940490

21837268
21837270_2
21838594
21838595
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης