Κρήτη: Στο σκοτάδι το μισό Οροπέδιο Λασιθίου εξαιτίας των κεραυνών

Κρήτη: Στο σκοτάδι το μισό Οροπέδιο Λασιθίου εξαιτίας των κεραυνών

Αργά το απόγευμα σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Ρεθύμνου - Χανίων στο ύψος του Καβρού

keravnoi2
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση καταγράφονται στο νότιο τμήμα του Οροπεδίου Λασιθίου, εξαιτίας των κεραυνών που σημειώθηκαν νωρίτερα από την έντονη βροχόπτωση.

Στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί τα μισά χωριά του Οροπεδίου, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Στεφανάκης. Πρόκειται για τα χωριά Κάτω Μετόχι, 'Αγιος Χαράλαμπος, Πλάτη, Ψυχρό, Μαγουλάς, Καμινάκι, Αβρακόντε και 'Αγιος Γεώργιος.

«Ήδη έχουμε ενημερώσει την ΔΕΗ και αναμένεται συνεργείο για να εντοπίσει πού ακριβώς είναι το πρόβλημα. Η ενημέρωση που έχουμε, είναι ότι κάποια βλάβη προκάλεσαν οι κεραυνοί, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα τα μισά χωριά του δήμου να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Ελπίζω ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί τις επόμενες ώρες» δήλωσε ο κ. Στεφανάκης.

Αργά το απόγευμα σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Ρεθύμνου - Χανίων στο ύψος του Καβρού μετά τη σύγκρουση οχημάτων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Επιπλέον, μαρτυρίες αναφέρουν πως έχει γίνει και κατολίσθηση, στο ύψος του Φόδελε. Να σημειωθεί ότι σε περιοχές του Ρεθύμνου αλλά και του Ηρακλείου έριξε και χαλάζι.

Η νύχτα ... μέρα έγινε στον κρητικό ουρανό από τις αστραπές που έπεσαν εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης