Διακινούσε χασίς στη Σάμο με πλούσια «μαύρα» έσοδα

Διακινούσε χασίς στη Σάμο με πλούσια «μαύρα» έσοδα

Kατασχέθηκαν 3.660 ευρώ που προέρχονταν από τη διακίνηση 

Samos-xasis
Το τσιγαρίλικι που αποφάσισε να καπνίσει μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του μαζί με έναν 23χρονο «πελάτη» του, με τον οποίο είχε συναντηθεί στην περιοχή του Βαθέος στη Σάμο, στοίχισε ακριβά σε έναν 26χρονο Έλληνα που αποκόμιζε πλούσια «μαύρα» έσοδα από την διακίνηση ναρκωτικών.

Οι δυο Έλληνες αιφνιδιάστηκαν όταν βρέθηκαν περικυκλωμένοι από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και πέταξαν στο έδαφος το αυτοσχέδιο τσιγάρο, αλλά το βρήκαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν. Στο αυτοκίνητο του 26χρονου βρέθηκε και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη χασίς βάρους 3,9 γραμμαρίων, που προοριζόταν για πώληση στον 23χρονο.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δυο νεαρών και σε αυτό του 26χρονου βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 535 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ κατασχέθηκαν και 3.660 ευρώ που προέρχονταν από τη διακίνηση αλλά και το αυτοκίνητο του δράστη. Πωλητής και αγοραστής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου που τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης