Τροχαίο στο Άργος: Περιπολικό χτύπησε το αυτοκίνητο με τους δύο νεκρούς, καταγγέλλει ο πατέρας του οδηγού

Τροχαίο στο Άργος: Περιπολικό χτύπησε το αυτοκίνητο με τους δύο νεκρούς, καταγγέλλει ο πατέρας του οδηγού

Ισχυρίζεται ότι είχε προηγηθεί καυγάς με αστυνομικό σε μπαρ του Ναυπλίου - Έκκληση στον εισαγγελέα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος

argolida_dyst
Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση με το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς στη Δαλαμανάρα του Άργους μετά τις καταγγελίες που κάνει ο πατέρας του νεκρού 33χρονου οδηγού.

Ο Σπύρος Δημητρόπουλος, με συνέντευξή του στον Άκη Γκάτζιο για το anagnostis.org, ισχυρίζεται ότι το περιπολικό χτύπησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιός του Αλέξανδρος Δημητρόπουλος με αποτέλεσμα να χάσει την πορεία του και να βρεθεί με μεγάλη ταχύτητα στην τσιμεντένια κολόνα, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας ότι το ΙΧ αρχικά εξετράπη αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε σε εν στάση εβρισκόμενο περιπολικό όχημα της Δ.Α. Αργολίδας, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές, συνέχισε την πορεία του και ακολούθως εξετράπη δεξιά, προσκρούοντας σε σταθερό αντικείμενο.

Ο πατέρας του οδηγού του ΙΧ παραδέχεται ότι το αυτοκίνητο πήγαινε προς το Άργος με μεγάλη ταχύτητα όμως, όπως περιγράφει από τη δική του πλευρά το περιστατικό, η αιτία του δυστυχήματος ήταν το χτύπημα που δέχθηκε από το περιπολικό.

Όπως λέει στη συνέντευξή του, είχε προηγηθεί καυγάς του γιού του με έναν αστυνομικό σε μπαρ του Ναυπλίου, ενώ δεν γνωρίζει να απαντήσει αν είχε γίνει σήμα από την αστυνομία στο αυτοκίνητο να σταματήσει, πριν τη σύγκρουση. Λέει ωστόσο ότι τα περιπολικά είχαν αναμμένους τους φάρους τους.

Ο Σπύρος Δημητρόπουλος κάνει έκκληση στον εισαγγελέα Ναυπλίου να διατάξει να διερευνηθεί βαθιά το θέμα, ενώ ετοιμάζεται παράλληλα να κινηθεί νομικά, αφού καταλαγιάσει ο θόρυβος και ηρεμήσουν οι συγγενείς των θανόντων.

Δείτε τη συνέντευξή του στο  anagnostis.org

Κλείσιμο
Σπύρος Δημητρόπουλος: Τι καταγγέλλει ο πατέρας του οδηγού για το τροχαίο στη Δαλαμανάρα



Τι είχε ανακοινώσει η αστυνομία:

«Σήμερα (26.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άργους - Ναυπλίου, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 18χρονος ημεδαπός, αρχικά εξετράπη αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε σε εν στάση εβρισκόμενο περιπολικό όχημα της Δ.Α. Αργολίδας, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές, συνέχισε την πορεία του και ακολούθως εξετράπη δεξιά, προσκρούοντας σε σταθερό αντικείμενο (τσιμεντένιο στύλο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου και του 18χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους- Μυκηνών».

Πηγή: anagnostis.org

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης