Οργή για βίντεο από την παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Έκαναν βηματισμό αλά... Μόντι Πάιθον!

Οργή για βίντεο από την παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Έκαναν βηματισμό αλά... Μόντι Πάιθον!

Για «γελοία υποκείμενα» κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος - Καταγγέλλει ότι τα κορίτσια που... πρωταγωνίστησαν στο δρώμενο παρεισέφρησαν στην παρέλαση

parelasi-neafiladelfeia
Ένα τουλάχιστον περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Προκαλώντας... θυμηδία και ποικίλα σχόλια στα social media, μια ομάδα κοριτσιών, ντυμένες με τα ρούχα της παρέλασης, φαίνεται να παρωδεί το τελετουργικό, κάνοντας βηματισμό αλά... Μόντι Πάιθον.



Στην αρχή ειπώθηκε ότι επρόκειτο για μαθήτριες Λυκείου της Χαλκηδόνας, ωστόσο το οπτικό υλικό προκαλεί πολλά ερωτήματα, καθώς την ώρα του... δρώμενου μοιάζει να μην τις κοιτάζει κανείς από το κοινό που παρακολουθούσε την παρέλαση, ενώ το βίντεο «κόβεται» σε ένα σημείο, δημιουργώντας την αίσθηση ότι πρόκεται για υλικό μοντάζ.

Δημοσιογράφος του filadelfia-xalkidona.gr, που επικαλείται η ιστοσελίδα της Athens Voice, εξήγησε ότι «μία ομάδα με δική της σημαία παρεισέφρησε, χωρίς να το καταλάβει κανείς, στην αρχή της παρέλασης, ανάμεσα σε δύο σχολεία. Ήταν οργανωμένες απ' ό,τι φάνηκε. Όπως είδατε και εσείς, δεν γέλαγε καμία. Ήταν σχεδιασμένο όλο αυτό και, το σημαντικότερο, δεν γνώριζε κανείς».

Όπως είπε, τα κορίτσια άρχισαν να περπατούν με βηματισμό που παραπέμπει στον Τζον Κλιζ και το θρυλικό σκετς των Μόντι Πάιθον, «The Ministry of Silly Walks», μπροστά στους επισήμους. Μέχρι στιγμής, προσέθεσε, κανείς δεν γνωρίζει ποια ήταν τα άτομα που παρήλασαν με αυτό τον τρόπο και ποιος ήταν ο σκοπός τους.

Κλείσιμο
Την... παρωδία παρέλασης σχολίασε μέσω Facebook και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος. Σε μια ανάρτηση γεμάτη οργή, έγραψε: «Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».



Δείτε και το βίντεο των Μόντι Πάιθον και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Monty Python   Ministry of Silly Walks NL
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης