Φάρσαλα: Σπείρα ξάφρισε 40.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ

Φάρσαλα: Σπείρα ξάφρισε 40.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ

Μπήκαν στο σούπερ μάρκετ μία ώρα πριν το κλείσιμο και απασχολούσαν τους υπαλλήλους για να μπορέσουν να αρπάξουν τα χρήματα

super_market
Μια οργανωμένη σπείρα που διαπράττει συστηματικά κλοπές σε μεγάλα καταστήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας «βλέπουν» οι αστυνομικοί πίσω από την αρπαγή μεγάλου χρηματικού ποσού από ένα σούπερ μάρκετ στα Φάρσαλα, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι τρεις δράστες, δυο άνδρες και μια γυναίκα, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του καταστήματος να μπαίνουν στο σούπερ μάρκετ περίπου μία ώρα πριν κλείσει και οι δυο από αυτούς να απασχολούν τους υπαλλήλους, δίνοντας την ευκαιρία να «βουτήξει» τις εισπράξεις της Παρασκευής και του Σαββάτου, που έφταναν σε περίπου 40.000 ευρώ!

Στη συνέχεια, διέφυγαν ανενόχλητοι πριν γίνει αντιληπτή η κλοπή. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που εξέτασαν το οπτικό υλικό, διέκριναν ομοιότητες με τους δράστες άλλων κλοπών που έχουν καταγραφεί σε διαφορετικές περιοχές και έχουν εκδώσει αναζητήσεις. Παράλληλα, ψάχνουν τις καταγραφές από κάμερες ασφαλείας της γύρω περιοχής για να εξακριβώσουν πώς διέφυγαν οι δράστες και αν είχαν κάποιο μέσο μεταφοράς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης