Στη φυλακή «νταής» που έβγαλε μαχαίρι σε αστυνομικούς

Στη φυλακή «νταής» που έβγαλε μαχαίρι σε αστυνομικούς

Το επεισόδιο είχε λάβει χώρα στις 22 Οκτωβρίου, μέσα στο νοσοκομείο της Καλύμνου, όταν ένας 40χρονος απείλησε με μαχαίρι ένα γιατρό και τους αστυνομικούς 

maxairi
Βαριά «καμπάνα» έριξε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Κω στον 40χρονο «νταή» που είχε προκαλέσει σοβαρό επεισόδιο μέσα στο νοσοκομείο της Καλύμνου στις 22 Οκτωβρίου, όταν απείλησε με μαχαίρι ένα γιατρό και τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου είχαν καλέσει την Αστυνομία για να αντιμετωπίσει τον 40χρονο που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε χυδαία και αναστάτωνε τους ασθενείς και το προσωπικό, ενώ απείλησε με σουγιά έναν γιατρό. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν άμεσα και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, αφού πρώτα τους εξύβρισε και επιχείρησε να τους χτυπήσει με το μαχαίρι.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω άσκησε στον δράστη δίωξη για απειλή, απείθεια, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης και οπλοκατοχή και τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Το δικαστήριο έκρινε τον ένοχο χωρίς ελαφρυντικά και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 60 μηνών με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να την εκτίσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης