Στον Εσπερινό ξάφρισαν τέσσερις ηλικιωμένους!

Στον Εσπερινό ξάφρισαν τέσσερις ηλικιωμένους!

Στην εκκλησία βρισκόταν πολύς κόσμος, με αποτέλεσμα ένας 73χρονος να μην αντιληφθεί ότι άγνωστος κατάφερε να αρπάξει 320 ευρώ, το δίπλωμα οδήγησης και μια κάρτα αυτόματης ανάληψης μέσα από την τσέπη του παντελονιού του

astinomia
Πεδίο δράσης βρήκαν μέσα στην πολυκοσμία που επικρατούσε στην εκκλησία του Αγίου Γερασίμου για τον Εσπερινό, οι πορτοφολάδες που «χτύπησαν» τέσσερις φορές μέσα στο ναό στην κοινότητα Κεφαλόβρυσο της Αιτωλοακαρνανίας!

Στην εκκλησία βρισκόταν πολύς κόσμος, με αποτέλεσμα ένας 73χρονος να μην αντιληφθεί ότι άγνωστος κατάφερε να αρπάξει 320 ευρώ, το δίπλωμα οδήγησης και μια κάρτα αυτόματης ανάληψης μέσα από την τσέπη του παντελονιού του, αλλά και το πορτοφόλι, την ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης της συζύγου του μέσα από την τσάντα της!

Οι «ελαφροχέρηδες» ξάφρισαν και άλλους δυο πιστούς την ώρα της Λειτουργίας και άρπαξαν ένα κινητό από τον ένα και χρήματα από την τσέπη του άλλου! Έπειτα, εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, διαφεύγοντας πιθανότατα από την εθνική οδό Αντιρρίου – Αγρινίου που διέρχεται μέσα από το χωριό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης