Βόλος: Η εντυπωσιακή επιχείρηση μεταφοράς εξοπλισμού από την 3η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ

Βόλος: Η εντυπωσιακή επιχείρηση μεταφοράς εξοπλισμού από την 3η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ

Δείτε το βίντεο - Oι Αμερικανοί στρατιωτικοί έρχονται στην περιοχή του Βόλου για τρίτη συνεχή χρονιά και θα παραμείνουν για περισσότερους από οκτώ μήνες

elikop-vol
Στην αεροπορική βάση του Στεφανοβικείου μεταφέρθηκε τις τελευταίες ώρες στρατιωτικό υλικό για την 3η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ με τους Αμερικανούς στρατιωτικούς να έρχονται για τρίτη συνεχή χρονιά στον Βόλο όπου σχεδιάζεται να παραμείνουν για περισσότερους από οκτώ μήνες.

Η 3η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ μετέφερε από τη Γερμανία στις αεροπορικές εγκαταστάσεις του Στεφανοβικείου, ελικοπτέρα, χειριστές, τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκαν και επιθετικά ελικόπτερα Apache, μεταφορικά Chinook αλλά και BlackHawk πολλαπλών ρόλων.

Παράλληλα αναμένεται να εκσυγκρονισθούν, καθώς και να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τους Αμερικανούς στρατιωτικούς, τόσο στο Στεφανοβίκειο όσο και στον Βόλο, στο στρατόπεδο "Γεωργούλα", όπου εδρεύει η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

Προς το τέλος Νοεμβρίου αναμένεται να φθάσουν στον Βόλο και οι ειδικές δυνάμεις της 173ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας του αμερικανικού στρατού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης