Άργος: Με περιπολικό συγκρούστηκε το Ι.Χ. με τους δύο νεκρούς

Άργος: Με περιπολικό συγκρούστηκε το Ι.Χ. με τους δύο νεκρούς

Αναπάντεχη τροπή στο δυστύχημα καθώς το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε σταθμευμένο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ – Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε τσιμεντένιο στύλο

argolida_dyst3
Απίστευτη τροπή πήρε το τραγικό δυστύχημα με τους δυο νεκρούς στην Δαλαμανάρα Αργολίδας καθώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, η αιτία για την κατάληξη του μοιραίου αυτοκινήτου σε κολώνα ήταν η πρόσκρουσή του σε σταθμευμένο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.!

Το δυστύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άργους-Ναυπλίου, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος με συνεπιβάτη έναν 18χρονο προσέκρουσε στο περιπολικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το όχημα βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε έναν τσιμεντένιο στύλο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δυο επιβατών.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία Άργους-Μυκηνών, ερευνάται αν το πλήρωμα του αστυνομικού οχήματος είχε σταθμεύσει νόμιμα στο σημείο και αν ήταν ορατό από τους επερχόμενους οδηγούς. Σε βάρος των αστυνομικών διατάχθηκε Ε.Δ.Ε., όπως ορίζει η νομοθεσία για όργανα της τάξης που εμπλέκονται σε τροχαία.



ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑ ΑΡΓΟΥΣ 26/10/2019





Κλείσιμο
argolida_dyst1
argolida_dyst2
argolida_dyst3


argolida_dyst4
argolida_dyst5

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: argolikeseidhseis.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης