Αίγιο: Σπείρα σπάζει πόρτες μαγαζιών και κλέβει

Αίγιο: Σπείρα σπάζει πόρτες μαγαζιών και κλέβει

Έκαναν δύο διαρρήξεις μέσα σε μία μέρα 

peripoliko_2
Έργο της ίδιας σπείρας φαίνεται πως ήταν δυο διαρρήξεις σε καταστήματα στο Αίγιο, οι οποίες έγιναν σε διάστημα 24 ωρών με πανομοιότυπο τρόπο. Οι δράστες έφτασαν και στις δυο περιπτώσεις με κλεμμένα οχήματα και έσπασαν τις πόρτες των καταστημάτων.

Χθες, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τουλάχιστον πέντε αγνώστων, οι οποίοι έσπασαν με βαριοπούλα την κεντρική είσοδο ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας και άρπαξαν από το ταμείο 85 ευρώ και μια σφραγίδα της επιχείρησης. Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο το οποίο είχαν κλέψει το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από τις Καμάρες Αιγιαλείας.

Η διάρρηξη αυτή είχε γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ένας 24ωρο αργότερα, έξι κουκουλοφόροι είχαν κάνει μια παρόμοια καταδρομική επιχείρηση με κλεμμένο αυτοκίνητο και είχαν γκρέμισαν την πόρτα ενός καταστήματος επιδιόρθωσης υποδημάτων στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, από το οποίο άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με τα χρήματα που περιείχε. Το αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί από την περιοχή του Ρίου, βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο και όλα δείχνουν ότι και τις δυο διαρρήξεις διέπραξαν τα ίδια πρόσωπα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης