Έρευνα του ΑΙΡΕΤΟΣ για την ΠΈΔ Αττικής: Πρώτος ο Κωνσταντέλλος και δεύτερος ο Ιωακειμίδης

Έρευνα του ΑΙΡΕΤΟΣ για την ΠΈΔ Αττικής: Πρώτος ο Κωνσταντέλλος και δεύτερος ο Ιωακειμίδης

Η έρευνα διεξήχθη το διάστημα 21 με 23 Οκτωβρίου του 2019 και αποκαλύπτει  ποιον Δήμαρχο προτιμούν οι πολίτες για τη θέση του Προέδρου της ΠΕΔΑ, ποιον θεωρούν πιο ικανό να ενώνει δυνάμεις και να συνθέτει απόψεις

poll_airetos
Μεγάλη έρευνα πραγματοποίησε η OpinionPoll για το www.airetos.gr που αφορά την προτίμηση των πολιτών της Αττικής για τον επόμενο Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Η έρευνα διεξήχθη το διάστημα 21 με 23 Οκτωβρίου του 2019 και μεταξύ των Δημάρχων για τους οποίους ερωτήθηκαν οι πολίτες είναι ο νυν Πρόεδρος της ΠΕΔ Αττικής και Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης ,ο Δήμαρχος Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης και ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος.

Διαβάστε στην έρευνα ποιον Δήμαρχο προτιμούν οι πολίτες για τη θέση του Προέδρου της ΠΕΔ Αττικής, ποιον θεωρούν πιο ικανό να ενώνει δυνάμεις και να συνθέτει απόψεις.

Επίσης θα δείτε ποιες είναι οι απόψεις των πολιτών για τον κάθε Δήμαρχο ξεχωριστά, καθώς επίσης πως τοποθετούνται οι ψηφοφόροι των κομμάτων.

Ολόκληρη η έρευνα βρίσκεται ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης