Βαρυποινίτης έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στην Κακαβιά

Βαρυποινίτης έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στην Κακαβιά

O 30χρονος Αλβανός επιχείρησε να επιστρέψει στην πατρίδα του μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης 

xeiropedes
Ακριβώς δυο χρόνια μετά την σύλληψή του στην Ηγουμενίτσα με μεγάλο φορτίο χασίς και την καταδίκη του σε βαριά ποινή, εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας 30χρονος Αλβανός ο οποίος επιχείρησε να επιστρέψει στην πατρίδα του μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης στην Κακαβιά.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας με ποινή κάθειρξης 13 ετών και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και ειδοποίησαν συναδέλφους τους του τμήματος Πωγωνίου, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές Σταυρακίου.

Ο φυγόποινος είχε συλληφθεί στις 31 Οκτωβρίου του 2017 στην Ηγουμενίτσα μαζί με έναν ομοεθνή του, όταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν έγινε έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Δίωξης Ναρκωτικών και, σε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη πίσω από τα ηχεία, βρέθηκαν 11 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα κιλών και 228 γραμμαρίων, που κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο και 950 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης