Τρίκαλα: Ανήλικος ένας από τους δράστες της κλοπής σε καφετέρια

Τρίκαλα: Ανήλικος ένας από τους δράστες της κλοπής σε καφετέρια

Μόλις 15 χρονών ο δράστης 

peripoliko_2
Εξιχνιάστηκε άμεσα η κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από το γραφείο μιας κεντρικής καφετέριας των Τρικάλων και μάλιστα ταυτοποιήθηκαν δυο από τους συνολικά τρεις Έλληνες δράστες, ένας από τους οποίους είναι μόλις… 15 χρόνων!

Ο ανήλικος, μαζί με έναν 23χρονο που επίσης ταυτοποιήθηκε και έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους, είχαν πάει το απόγευμα του Σαββάτου στην καφετέρια παριστάνοντας τους πελάτες. Όταν είδαν τον υπεύθυνο του καταστήματος να ανεβαίνει στην αίθουσα, ο ένας κατέβηκε στις τουαλέτες, που προφανώς γνώριζε ότι βρίσκονται δίπλα στο γραφείο της επιχείρησης και άρπαξε από την ξεκλείδωτη κεντρική ταμειακή μηχανή το ποσό των 3.000 ευρώ!

Η κλοπή εξιχνιάστηκε την Τρίτη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι αξιοποίησαν τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν και τα χρήματα παραμένουν άφαντα! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων και περιλαμβάνει τους γονείς του 15χρονου με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης