Κίνηση: Χάος στο κέντρο - Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα

Κίνηση: Χάος στο κέντρο - Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα

Στο «κόκκινο» η κίνηση στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, κλειστή από το ύψος του Χίλτον - Κλειστές Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Β.Αμαλίας - Διαβάστε ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε

botiliarisma_kedro
Κίνηση για γερά νεύρα σήμερα στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Το κέντρο της πόλης είναι απροσπέλαστο αυτή την ώρα, καθώς οι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι, λόγω πορείας της ΠΟΕΔΗΝ.  Κλειστές παραμένουν οι: Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Β.Αμαλίας.

Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιεί αυτή την ώρα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ (ΠΟΕ-ΟΤΑ), στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της ενάντια στο άρθρο 179 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, που δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να εκχωρούν σε ιδιώτες τις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτή την ώρα, 10:15, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς παραμένει κλειστό το τμήμα από το ύψος του Χίλτον, ενώ κίνηση τώρα έχουμε και στη λεωφόρο Κηφισίας, στην κάθοδο, από το ύψος του Φάρου Ψυχικού, όπως και στην Κατεχάκη. 
kleisto_kedro
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης