Σαντορίνη: Θα «έσπρωχνε» ένα κιλό χασίς και κοκαΐνη

Σαντορίνη: Θα «έσπρωχνε» ένα κιλό χασίς και κοκαΐνη

 Ο δράστης είχε στην κατοχή του 3.450 ευρώ από τις πωλήσεις των παράνομων ουσιών

Santorini-xasis-kokaini
Έτοιμος να διαθέσει προς πώληση σημαντικές ποσότητες χασίς και κοκαΐνης σε χρήστες της Σαντορίνης ήταν ένας νεαρός Έλληνας που εντοπίστηκε να κινείται στην περιοχή της Μεσσαριάς στην Θήρα και υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου.

Ο έλεγχος έγινε μετά από πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν άμεσα, καθώς στην κατοχή του 28χρονου υπόπτου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Από εκεί και μετά, ανέλαβε ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών του αστυνομικού τμήματος Θήρας να ερευνήσει το σπίτι του νεαρού και ένα δωμάτιο που νοίκιαζε σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων κατοικιών στην περιοχή του Περίβολου.

Στο συγκεκριμένο δωμάτιο, το εκπαιδευμένο τετράποδο ανακάλυψε κρυμμένες σε διάφορα σημεία νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 70 γραμμαρίων. Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και 3.450 ευρώ από τις πωλήσεις των παράνομων ουσιών, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης