Αγρίνιο: Τρύπωνε σε σπίτια και έκλεβε πορτοφόλια

Αγρίνιο: Τρύπωνε σε σπίτια και έκλεβε πορτοφόλια

Συνελήφθη βγαίνοντας από σπίτι που μόλις είχε διαρρήξει

portofoli
Σαν… φάντασμα τρύπωνε ακόμη και τις πρωινές ώρες σε σπίτια στο Αγρίνιο ένας 42χρονος Έλληνας με… αδυναμία στα πορτοφόλια, καθώς ήταν και τα μόνα που έκλεβε! Όμως, μόλις βγήκε από το σπίτι μιας 41χρονης που είχε διαρρήξει το πρωί της Παρασκευής, συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που του πέρασαν χειροπέδες βρήκαν πάνω του τα δύο πορτοφόλια που είχε αρπάξει από την τσάντα της ενοίκου και περιείχαν 40 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Από την προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι την περασμένη Τρίτη ο δράστης είχε εισβάλει και στο σπίτι μιας 36χρονης και είχε κλέψει το πορτοφόλι της με 70 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για κλοπές.

Άγνωστος έκλεψε την τσάντα 42χρονης μέσα από το αμάξι της στην Πέλλα 

Τον δράστη της κλοπής μίας τσάντας με 350 ευρώ, δύο τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα που έγινε την Παρασκευή από το όχημα μιας 42χρονης ενώ ήταν σταθμευμένο στην Πέλλα, ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Πρόκειται για έναν 37χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης