Κρήτη: Είχαν παράνομα όπλα στο μαντρί και σκυλιά χωρίς τσιπάκι

Κρήτη: Είχαν παράνομα όπλα στο μαντρί και σκυλιά χωρίς τσιπάκι

Συνελήφθη 48χρονος

opla
Αιφνιδιαστικές έρευνες σε σπίτια και ποιμνιοστάσιο μιας περιοχής του Δήμου Μαλεβιζίου του Ηρακλείου της Κρήτης έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μετά από πληροφορίες για κατοχή παράνομου οπλισμού και συνέλαβαν τρεις άνδρες, σε βάρος των οποίων διαπιστώθηκαν και άλλες παραβάσεις.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη ένας 48χρονος στο ποιμνιοστάσιο του οποίου βρέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, δύο κυνηγετικά όπλα, δύο φυσιγγιοθήκες και 209 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, αλλά και σκυλιά για τα οποία δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας και δεν είχε φροντίσει για την ηλεκτρονική τους σήμανση με το σχετικό τσιπάκι.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 52χρονου και του 22χρονου γιου του, όπου κατέσχεσαν μια απομίμηση πολεμικού όπλου και φυσίγγια. Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ζώων συντροφιάς, ενώ το πιστόλι του 48χρονου εστάλη για βαλλιστική εξέταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης