Απανωτές διαρρήξεις στα Ι.Χ. τουριστών στους Γαργαλιάνους

Απανωτές διαρρήξεις στα Ι.Χ. τουριστών στους Γαργαλιάνους

Δεν έχουν συλληφθεί οι δράστες

Έδεσσα: Η τελευταία διάρρηξη αποκάλυψε άλλες τέσσερις
Ακριβά πλήρωσαν τα τελευταία μπάνια τους στην παραλία του Βρωμονερίου Γαργαλιάνων τρεις τουρίστες που εξακολουθούν τις διακοπές τους στη Μεσσηνία, καθώς βρήκαν σπασμένα τα τζάμια των αυτοκινήτων τους που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή και διαπίστωσαν πως έλειπε ό,τι είχε αξία!

Οι απανωτές κλοπές που έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης είχαν θύματα ζευγάρια Ελλήνων, Ιταλών και Γάλλων τουριστών, οι οποίοι τραβούσαν τα μαλλιά τους, όχι τόσο για τα αντικείμενα που έκλεψαν οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες από το εσωτερικό των οχημάτων τους όσο για τις ζημιές που προκάλεσαν! Για τις κλοπές ενημερώθηκε η τοπική Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση.

Έκανε βόλτες με... κλεμμένες μηχανές

«Αδυναμία» στις βόλτες με... κλεμμένες μηχανές είχε ένας 35χρονος Έλληνας που είχε κλέψει τρία μοτοποδήλατα στην Καλαμάτα, από τις 19 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου! Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλειας και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος του δράστη, οι οποίες υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν τα κλεμμένα δίκυκλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης