Αιτωλοακαρνανία: Νεαρός διέρρηξε δυο φορές το σπίτι ηλικιωμένης

Αιτωλοακαρνανία: Νεαρός διέρρηξε δυο φορές το σπίτι ηλικιωμένης

Της είχε αρπάξει συνολικά 800 ευρώ

DIARRIKSI
Πιο συχνά κι από τους... συγγενείς της «επισκεπτόταν» το σπίτι μιας μοναχικής ηλικιωμένης στην κοινότητα Βλυζιανά στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας ένας νεαρός που έβγαζε «χαρτζιλίκι» κλέβοντας τις οικονομίες της! Ήδη εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές που διέπραξε, αλλά ερευνάται αν την είχε ξανακλέψει!

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος ο 25χρονος δράστης είχε τρυπώσει δυο φορές στην κατοικία της γριούλας, στις 29 Σεπτεμβρίου και στις 3 Οκτωβρίου και της είχε αρπάξει συνολικά 800 ευρώ! Ο νεαρός «ποντικός» δεν συνελήφθη καθώς είχε περάσει το αυτόφωρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Σύλληψη και στο Μεσολόγγι για διάρρηξη 

Αλλά και στο Μεσολόγγι, ένας άλλος νεαρός έβαλε στο μάτι το σπίτι μιας ηλικιωμένης και αποπειράθηκε να το διαρρήξει, τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 24χρονος Έλληνας έγινε αντιληπτός και έσπευσε να εξαφανιστεί, ωστόσο ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης