«Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» στο Αγρίνιο

«Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» στο Αγρίνιο

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου διοργανώνει ένα διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και την πόλη

thisavros
Διήμερο γεμάτο δράση και περιπέτεια ειναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβριου 2019 για την πόλη του Αγρινίου καθώς ξεκινα το «Κυνήγι του κρυμμένου Θησαυρού».

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου διοργανώνει ένα διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και την πόλη. Το Σάββατο 19/10 θα γίνει για δεύτερη φορά στην πόλη το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», που αναφέρεται στην ιστορία της πόλης και την Κυριακή 20/10 θα γίνει για τέταρτη φορά η εκδήλωση «Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ στην πόλη μου».

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο «Κυνήγι» θα αποτελούνται από άτομα ηλικίας άνω των 13 ετών και οι μεγάλοι και μικροί συμμετέχοντες στον μικρό γύρο της πόλης τρέχοντας, βαδίζοντας ή ποδηλατώντας θα καλύψουν την καθορισμένη διαδρομή χωρίς χρονομέτρηση.

Αναλυτικές πληροφορίες για τους κανονισμούς και τις δηλώσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμες στο Παπαστράτειο Μέγαρο και στην ηλεκτρονική σελίδα της ΓΕΑ (www.geagr.gr).

Ξεκινήστε να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή για να αθληθείτε και να γνωρίσετε την τοπική Ιστορία σε δύο εκδηλώσεις ξεχωριστές και διαφορετικές από τις άλλες. Η πόλη σας περιμένει…

ΓΕΑγρινίου Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού - Τρέχω Βαδίζω Ποδηλατώ Οκτώβριος 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης