Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος κτηνοτρόφος για τους πυροβολισμούς

Άγιος Νικόλαος Κρήτης: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος κτηνοτρόφος για τους πυροβολισμούς

Ο 40χρονος κτηνοτρόφος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον ανακριτή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας

vendetta11
Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο δράστης της υπόθεσης με τα όπλα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Όπως γράφει το anatolh.com, ο 40χρονος κτηνοτρόφος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον ανακριτή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η παραπομπή ήταν για ενδεχόμενο δόλο, στοιχείο που σημαίνει πως ο προφυλακισθείς άνδρας, που έχει βεβαρυμένο ιστορικό παράνομων πράξεων, με την προσωρινή κράτηση εκτιμάται πως θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του από την τακτική Δικαιοσύνη.

Ο 40χρονος είχε συλληφθεί για την υπόθεση με τους άσκοπους πυροβολισμούς σε οικία στον Άγιο Νικόλαο. Τότε, είχε πει ότι πυροβόλησε στο σπίτι, καθώς είχε την αίσθηση ότι δεν ήταν κανείς μέσα σε αυτό.

«Αν ήξερα ότι ήταν μέσα τα παιδιά, δεν θα έκανα τέτοια κίνηση, διότι, όσες διαφορές και αν μας χωρίζουν, είμαι κι εγώ πατέρας, έχω τέσσερα παιδιά κι ένα εγγόνι» τόνισε. «Πυροβόλησα για να στείλω μήνυμα στον άσπονδο φίλο μου» συμπλήρωσε σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «Πρώτο Θέμα».

Ο κτηνοτρόφος ανέφερε επίσης πως με την οικογένεια παλαιότερα είχαν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα είπε πως είναι σύντεκνοι, ωστόσο τα τελευταία χρόνια κάποιες προστριβές διατάραξαν τις σχέσεις τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης