Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Εξαίρεση θα αποτελέσουν τα Δωδεκάνησα όπου εκεί ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση

kairos_thursday
Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες συνεχίζει ο καιρός και σήμερα Τετάρτη. Η ηλιοφάνεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για τα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα, με λίγες τοπικές νεφώσεις να αναπτύσσονται στα ορεινά ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν τα Δωδεκάνησα όπου εκεί ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση κυρίως κατά την διάρκεια των μεσημβρινών και απογευματινών ωρών, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες (όσο πιο κοντά με τα παράκτια της Τουρκίας, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα για βροχές).

Οι άνεμοι στο βόρειο Ιόνιο θα πνέουν από Ν διευθύνσεις και στο υπόλοιπο από ΔΒΔ διευθύνσεις με ένταση 3-4 Μπoφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από Β γενικά διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 6 έως 25 βαθμούς, στα δυτικά από 11 έως 26 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 11 έως 27 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 13 έως 26 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης