ΠΟΕΔΗΝ: Άγριος ξυλοδαρμός σε νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου

ΠΟΕΔΗΝ: Άγριος ξυλοδαρμός σε νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου

Η ομοσπονδία καταγγέλει πως «Κινδυνεύει η ζωή μας στα νοσοκομεία» και ζητά «Μέτρα από την κυβέρνηση επειγόντως»

nosokomeio_pirgou
Ένα απίστευτο περιστατικό βίας καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία με θύμα μια νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Πύργου.

«Σάββατο απόγευμα στην πολύπαθη παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου με τους ελάχιστους γιατρούς και νοσηλευτές και τους υπεράριθμους ασθενείς ένας συνοδός ζήτησε εξιτήριο για νοσηλευόμενη. Οι δύο γιατροί παθολόγοι που υπήρχαν στο Νοσοκομείο ήταν απασχολημένοι με έκτακτα περιστατικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Οι δύο νοσηλεύτριες που ήταν στην παθολογική κλινική βάρδια για 50 ασθενείς ειδοποίησαν τον γιατρό για τη πρόθεση του συνοδού να υπογράψει για να πάρει εξιτήριο η ασθενής. Ζήτησαν παράλληλα από τον συνοδό να περιμένει να τελειώσει ο γιατρός από τα ΤΕΠ προκειμένου να φτιάξει το εξιτήριο» αναφέρει σχετικά για το περιστατικό η ΠΟΕΔΗΝ.

«Ο συνοδός ανυπόμονος επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια και βιαιοπράγησε. Εάν δεν επενέβαιναν συνάδελφοι και συνοδοί που άκουσαν τις φωνές της συναδέλφου θα την είχε σκοτώσει. Ήρθε το προσωπικό ασφαλείας η αστυνομία αλλά ο συνοδός δράσης εξαφανίστηκε!!!», προσθέτει ακόμη για το περιστατικό.

Η ομοσπονδία καταγγέλει πως «Κινδυνεύει η ζωή μας στα νοσοκομεία» και ζητά «Μέτρα από την κυβέρνηση επειγόντως. Προσλήψεις ιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης