Ζάκυνθος: Εξιχνίασαν «χρυσή» κλοπή και βρήκαν παράνομα όπλα

Ζάκυνθος: Εξιχνίασαν «χρυσή» κλοπή και βρήκαν παράνομα όπλα

Λεία της κλοπής τους 20.000 ευρώ μετρητά και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ 

Zakynthos-klopi
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας εντοπίστηκαν οι δράστες της «χρυσής» διάρρηξης που είχε γίνει το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής σε ένα σπίτι στην περιοχή του Βασιλικού στη Ζάκυνθο, με λεία «ζεστά» μετρητά ύψους 20.000 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο!

Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 24, 25 και 36 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου επιβεβαιώθηκε ότι είχαν αρπάξει το ποσό και τα τιμαλφή, αλλά δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους και η έρευνα συνεχίζεται. Στο σπίτι του 25χρονου βρέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν διέθετε άδεια κατοχής και κατασχέθηκαν, μαζί με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου και τους ασκήθηκε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ ο 25χρονος κατηγορείται επιπλέον για κατοχή ναρκωτικών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σταμάτησαν ληστές σε μπλόκο της Τροχαίας και τους συνέλαβαν 

Σε μπλόκο της Τροχαίας έπεσαν οι δυο Ελληνίδες «μακρυχέρες» ηλικίας 30 και 21 χρόνων που είχαν ξαφρίσει μια 38χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Λευκάδα και της είχαν αρπάξει ακόμη και... κέρματα! Οι δράστιδες συνελήφθησαν μαζί με τον 37χρονο συνεργό τους ο οποίος διευκόλυνε την διαφυγή τους και στην κατοχή του βρέθηκαν τα 241 ευρώ που είχαν αρπάξει οι δυο γυναίκες. Και οι τρεις προσήχθησαν στην Ασφάλεια, απ' όπου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με την κατηγορία της κλοπής και της συνέργειας σε κλοπή κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης