Πρέβεζα: Τον πλήρωσαν με πλαστές επιταγές, διέρρηξαν και το σπίτι του!

Πρέβεζα: Τον πλήρωσαν με πλαστές επιταγές, διέρρηξαν και το σπίτι του!

Όσο ο 60χρονος έλειπε για την υποτιθέμενη συνάντηση, ο 25χρονος τρύπωσε στο σπίτι του και άρπαξε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό! 

1930770
Αποφασισμένοι να κάνουν μεγάλη ζημιά σε έναν 60χρονο κτηνοτρόφο ήταν δυο νεαροί, οι οποίοι δεν τον πλήρωσαν μόνο με πλαστές επιταγές για να αγοράσουν τα ζώα του, αλλά βρήκαν και τρόπο να αρπάξουν όσα χρήματα είχε στο σπίτι του!

Ένας 24χρονος ήταν αυτός που ανέλαβε να κάνει την εμπορική συναλλαγή με τον 60χρονο ζωέμπορο στην Πρέβεζα και να του παραδώσει τις επιταγές, οι οποίες αργότερα αποδείχθηκαν… «πέτσινες»! Μάλιστα, του έκλεισε και νέο επαγγελματικό ραντεβού, για να δώσει την ευκαιρία στον 25χρονο συνεργό του να δράσει ανενόχλητος.

Όσο ο 60χρονος έλειπε για την υποτιθέμενη συνάντηση, ο 25χρονος τρύπωσε στο σπίτι του και άρπαξε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό! Το θύμα κατήγγειλε τις δυο υποθέσεις στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας σχημάτισαν δικογραφία για πλαστογραφία, απάτη και κλοπή κατά περίπτωση σε βάρος των δυο νεαρών και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης