Αλλοδαπός θα διακινούσε ενάμισι κιλό χασίς στο Λασίθι

Αλλοδαπός θα διακινούσε ενάμισι κιλό χασίς στο Λασίθι

Συνελήφθη ο 35χρονος αλλοδαπός

la12
Στο στόχαστρο των αστυνομικών της Ασφαλείας βρέθηκε ένας 35χρονος αλλοδαπός που κατοικεί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου, καθώς συνελήφθη μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε ποσότητες χασίς σε χρήστες στο Λασίθι.

Πάνω του, όταν εντοπίστηκε, βρέθηκαν μικρές ποσότητες. Ωστόσο, κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, κατασχέθηκαν συνολικά ένα κιλό και 318 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και πέντε κινητά με τα οποία ερχόταν σε επαφή με τους προμηθευτές και τους αγοραστές και εξετάζονται. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Άλλοι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 20, 25 και 28 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Νότιας Ρόδου σε ένα χωριό του νησιού των ιπποτών, καθώς υποβλήθηκαν σε έλεγχο και στην κατοχή τους βρέθηκαν 19 «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 171 γραμμαρίων. Πάνω τους κατασχέθηκαν και 1.515 ευρώ που είχαν βγάλει πουλώντας το χασίς και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Lasithi-xasis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης