H «Νύμφη» που «έκλεψε» τα φώτα στην 84η ΔΕΘ

H «Νύμφη» που «έκλεψε» τα φώτα στην 84η ΔΕΘ

Η δυναμική παρουσία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας με επίκεντρο το ελληνικό κριθάρι, τις επενδύσεις, τις εξαγωγές και τη νέα μπίρα που παράγεται στη Θεσσαλονίκη

nimfi
Ιδιαίτερα δυναμική ήταν η παρουσία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην ετήσια γιορτή επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Από τη μία η νέα μπίρα «Νύμφη», που αποτέλεσε και την επίσημη μπίρα της 84ης διοργάνωσης, παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό λαμβάνοντας άριστες κριτικές. Από την άλλη η διοίκηση της εταιρείας είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει τα σχέδια της σε μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων αλλά και κατά τη διάρκεια των εθιμοτυπικών επισκέψεων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας στο περίπτερο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Στο τελευταίο προσήλθαν και χιλιάδες λάτρεις της μπίρας προκειμένου να δοκιμάσουν τη νέα γευστική πρόταση της «Νύμφης», ενός ξεχωριστού προϊόντος που παράγεται στη Θεσσαλονίκη από 100% μακεδονικό κριθάρι και ελληνικές πρώτες ύλες. Μάλιστα μαζί με τη «Νύμφη», το όνομα της οποίας συνδέεται με την συμπρωτεύουσα καθώς βασίζεται στο μύθο της γοργόνας Θεσσαλονίκης, αδερφής του Μ. Αλεξάνδρου, οι επισκέπτες δοκίμασαν και τη μαύρη εκδοχή της, τη «Νύμφη Dark», που φτιάχθηκε αποκλειστικά για την 84η ΔΕΘ. Μεταξύ αυτών ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας που ενημερώθηκαν και για τη σημασία της παραγωγής του νέου προϊόντος στην τοπική οικονομία.

Εν τω μεταξύ κατά τη διάρκεια της φετινής ΔΕΘ ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας που τα τελευταία 11 χρόνια εξασφαλίζει μέσα από συνεργασία με 2.500 αγρότες 100% ελληνικό κριθάρι για τα προϊόντα της εταιρείας, δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες ανάπτυξης και απασχόλησης στην ελληνική περιφέρεια. Η παρουσίαση αναλυτικά έγινε κατά την ενεργή συμμετοχή του κ. Δανιηλίδης στις εργασίες του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας (4th Global Agripreneurs Summit), όπου σημαντικοί ομιλητές και επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο συζήτησαν και παρουσίασαν καλές πρακτικές για τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα.

Επιπρόσθετα ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, σε συζήτηση πάνελ στην οποία συμμετείχε και ο υφυπ. Εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία και εξωστρέφεια, κ. Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, αναφέρθηκε στις εξαγωγές της εταιρείας αλλά και στις προοπτικές που ανοίγει η απελευθέρωση της παραγωγής μηλίτη στη χώρα μας. Μάλιστα προανήγγειλε και ένα τριετές επενδυτικό πλάνο για την ενεργειακή αναβάθμιση των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας με στόχο την εκπλήρωση στόχων της για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης