Σύρος: Νεαρός διέρρηξε σχολείο και έκλεψε εξοπλισμό

Σύρος: Νεαρός διέρρηξε σχολείο και έκλεψε εξοπλισμό

Άρπαξε τεχνολογικό εξοπλισμό από το σχολείο 

diarriksi
Πρόσφορο έδαφος είχε βρει κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου ένας άγνωστος «ποντικός» για να εισβάλει ανενόχλητος στο εσωτερικό ενός σχολείου στη Σύρο και να κλέψει ό,τι υπήρχε μέσα, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Ωστόσο, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Ερμούπολης.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 18χρονος που κατοικεί στο νησί, ο οποίος παραβιάσει την κλειδωμένη είσοδο τον περασμένο Ιούλιο και είχε αρπάξει τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σχολείου. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

37χρονος έκλεψε εργαλεία από οικοδομή συνολικής αξίας 1.000 ευρώ

Επιδρομή στις οικοδομές στην περιοχή του Πόρου Κεφαλονιάς είχε κάνει πριν από δυο εβδομάδες ένας 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε κλέψει εργαλεία συνολικής αξίας 1.000 ευρώ! Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Σάμης και του σταθμού Ελείου Πρόννων, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης