Κλεμμένες ήταν οι κατσίκες στο μαντρί στη Μεσσαρά

Κλεμμένες ήταν οι κατσίκες στο μαντρί στη Μεσσαρά

Πέρασαν δυο μήνες ώσπου να εξιχνιαστεί η υπόθεση

1761465
Ευτυχώς, δεν κατέληξαν στο... τσιγκέλι οι τέσσερις κατσίκες που είχε κλέψει άγνωστος πριν από δυο μήνες από το ποιμνιοστάσιο ενός ηλικιωμένου σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο! Ο ζωοκλέφτης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς και τα ζώα βρέθηκαν σώα και αβλαβή.

Ήταν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου όταν ο 78χρονος κτηνοτρόφος είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς του τμήματος Φαιστού ότι πήγε να ταΐσει τα ζώα του και διαπίστωσε ότι από το μαντρί του έλειπαν τέσσερις αίγες. Η έρευνα ξεκίνησε άμεσα για να εντοπιστούν ο ζωοκλέφτης και τα κλεμμένα κατσίκια, όμως πέρασαν δυο μήνες ώσπου να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Οι τέσσερις κατσίκες βρέθηκαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί στο ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας ενός 37χρονου που τις είχε κλέψει, όπως προέκυψε από την προανάκριση. Έτσι, συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού όπου βεβαιώθηκαν σε βάρος του παραβάσεις της αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία με την ίδια κατηγορία, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης