Κως: Σε κρύπτες στο Ι.Χ. μετέφερε χασίς και στο σπίτι έκρυβε ηρωίνη

Κως: Σε κρύπτες στο Ι.Χ. μετέφερε χασίς και στο σπίτι έκρυβε ηρωίνη

Κι άλλες συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αγρίνιο και Θήβα

kos
Στοχευμένη έρευνα στο όχημα που χρησιμοποιούσε ένας 35χρονος Έλληνας έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην Κω και το έκαναν «φύλλο και φτερό», αλλά τελικά ανακάλυψαν τις ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες μέσα στις οποίες μετέφερε το χασίς που διακινούσε.

Σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 52,2 γραμμαρίων κι έτσι ο οδηγός συνελήφθη. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλη μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 8,4 γραμμαρίων, ένα «φιξάκι» ηρωίνης και μια ζυγαριά ακριβείας που κατασχέθηκαν και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω άσκησε στον 35χρονο δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Κι άλλες συλλήψεις για ηρωίνη

Δεν βρήκαν την ηρωίνη που περίμεναν στο σπίτι ενός 48χρονου σε χωριό της ενότητας Νεάπολης του δήμου Αγρινίου οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς είχε ήδη... ξεπουλήσει! Δεν είχε φροντίσει, όμως, να... καθαρίσει κι έτσι προδόθηκε από ένα αυτοσχέδιο κλομπ που κατείχε, καθώς και από τα υπολείμματα ναρκωτικού που ήταν παντού στο σπίτι!

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν ίχνη ηρωίνης πάνω σε μια ηλεκτρονική ζυγαριά, σε κάρτες διέλευσης από τη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, σε έναν χαρτοκόπτη, σε καλαμάκια, ακόμη και σε... πλακάκια δαπέδου! Έτσι, ο 48χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δύο «φιξάκια» ηρωίνης βάρους 1,6 γραμμαρίου βρέθηκαν στη κατοχή ενός 39χρονου Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Θήβα κι έτσι συνελήφθη, αλλά στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες εννέα συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 10,8 γραμμαρίων. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης