Φορτηγό γεμάτο κλοπιμαία εντοπίστηκε στα Τρίκαλα

Φορτηγό γεμάτο κλοπιμαία εντοπίστηκε στα Τρίκαλα

Είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στην ίδια περιοχή

peripoliko
Την ευκαιρία να διαλευκάνουν μια σειρά από ανεξιχνίαστες διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων έχουν οι αστυνομικοί του τμήματος Φαρκαδόνας, μετά την σύλληψη δυο Ελλήνων που επέβαιναν σε ένα Ι.Χ. φορτηγό γεμάτο κλεμμένα κοσμήματα και διάφορα εργαλεία!

Το όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο το απόγευμα της Τετάρτης και οι επιβάτες του ηλικίας 26 και 37 χρόνων συνελήφθησαν, καθώς εξακριβώθηκε ότι είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στην ίδια περιοχή. Κάποια από τα κοσμήματα που βρέθηκαν στο φορτηγό προέρχονταν από την συγκεκριμένη διάρρηξη και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ για τα υπόλοιπα διενεργείται προανάκριση ώστε να εξακριβωθεί η προέλευσή τους. Στο μεταξύ, οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, που διέταξε να κρατηθούν ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Συλλήψεις και στον Τύρναβο

Αλλά και οι αστυνομικοί του τμήματος Τυρνάβου εξιχνίασαν την διάρρηξη που είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή σε ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή, από το οποίο είχαν κλαπεί 70 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά. Ήδη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου Έλληνα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί ένας άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης