Κίνηση τώρα: Άνοιξε η Αμαλίας - Στο «κόκκινο» η Βασιλέως Κωνσταντίνου

Κίνηση τώρα: Άνοιξε η Αμαλίας - Στο «κόκκινο» η Βασιλέως Κωνσταντίνου

Μποτιλιάρισμα για γερά νεύρα - Δείτε ποιους δρόμους να αποφύγετε

KEDRO_CLOSED_TORA
Κίνηση για γερά νεύρα σήμερα στην Αθήνα με πολλά «μέτωπα». Η κατάσταση στους δρόμους ταλαιπωρεί για ακόμη μια ημέρα τους οδηγούς, που προσπαθούν με μεγάλα εμπόδια να φτάσουν στον προορισμό τους. 

Μεγάλο μποτιλιάρισμα και αυξημένη κίνηση εντοπίζεται αυτή την ώρα, 10:30, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα υποδεχθεί 12 μη Εκτελεστικούς Προέδρους, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην 15η Άτυπη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών της «Ομάδος Αrraiolos». 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία κλειστή είναι η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας.  Στο «κόκκινο» η Συγγρού στην άνοδο. 


kinisi_amalias
Καραμπόλα με 7 ΙΧ νωρίς το πρωί στην Αττική Οδό

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, τεράστιο μποτιλιάρισμα είχε δημιουργηθεί στην Αττική Οδό, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 9 το πρωί, συγκεκριμένα στο ύψος της εξόδου της Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν επτά αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς από την καραμπόλα, παρά μόνο για υλικές ζημιές και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, η κίνηση έχει βελτιωθεί, ενώ τα επτά οχήματα έχουν απομακρυνθεί από το οδόστρωμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης