Συγκλονίζει η 82χρονη που έπεσε θύμα ληστών: «Όταν είδα το περίστροφο, φοβήθηκα και έμεινα ακίνητη»

Συγκλονίζει η 82χρονη που έπεσε θύμα ληστών: «Όταν είδα το περίστροφο, φοβήθηκα και έμεινα ακίνητη»

Στιγμές τρόμου έζησε εχθές το βράδυ μέσα στο ίδιο της το σπίτι η Κορασία Σιγκούνη, όταν εισέβαλαν σε αυτό 3 κακοποιοί - Όπως αποκάλυψε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, έχουν διαρρήξει τέσσερις φορές το σπίτι της

Δυο κακοποιοί λήστεψαν ηλικιωμένη στην Πρέβεζα
Θύμα ληστείας έπεσε 82χρονη γυναίκα που ζει σε μονοκατοικία στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 9.30 χθες το βράδυ, τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν με τη βία στη μονοκατοικία όπου διαμένει η ηλικιωμένη και με την απειλή αντικειμένου, πιθανόν όπλου, της αφαίρεσαν 300 ευρώ και κοσμήματα αξίας, που υπήρχαν μέσα σε τσάντα στην ντουλάπα του υπνοδωματίου της.

Η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε ότι «Προσπάθησα να καλέσω την αστυνομία και μόλις με είδαν, τράβηξαν το καλώδιο του τηλεφώνου. Τους έσπρωξα και όταν είδα το περίστροφο, φοβήθηκα και έμεινα ακίνητη, όσο αυτοί έψαχναν στο δωμάτιό μου και μου ζητούσαν να μη φωνάξω» ανέφερε η 82χρονη Κορασία Σιγκούνη, μιλώντας το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως δήλωσε μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φόρα που μπαίνουν στο σπίτι της, προκειμένου να αποσπάσουν οτιδήποτε αξίας διαθέτει. «Εκτός από τους ληστές έχουν διαρρήξει και άλλες τέσσερις φορές το σπίτι μου, όταν ήμουν στην εκκλησία» σημείωσε.

Τα χρήματα που της πήραν ήταν μέρος της σύνταξης των 500 ευρώ που εισπράττει. Ενώ ,όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, περισσότερο στεναχωρήθηκε για το μενταγιόν που της άρπαξαν το οποίο έχει συναισθηματική αξία για την ίδια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης