ΓΓ Ειδικών Φρουρών στον ΘΕΜΑ 104,6: Ήθελαν να αφαιρέσουν ζωή οι θρασύδειλοι που τραυμάτισαν αστυνομικό στα Εξάρχεια

ΓΓ Ειδικών Φρουρών στον ΘΕΜΑ 104,6: Ήθελαν να αφαιρέσουν ζωή οι θρασύδειλοι που τραυμάτισαν αστυνομικό στα Εξάρχεια

Ο αστυνομικός μου είπε ότι έφαγε το μπουκάλι της μολότοφ στο κεφάλι, ευτυχώς δεν έπαθε εγκαύματα, δήλωσε ο Στράτος Μαυροειδάκος - Η ατμόσφαιρα δεν είναι καλή, πρόσθεσε

molot-mat
«Οι θρασύδειλοι διψάνε για αίμα αστυνομικού» σχολίασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών για την επίθεση κατά ανδρών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί.

Ο Στράτος Μαυροειδάκος είπε ότι ο τραυματίας είναι ένας νέος σε ηλικία υπαστυνόμος που ήταν ο επικεφαλής της διμοιρίας. «Μου είπε ότι έφαγε το μπουκάλι στο κεφάλι. Του έκαναν ράμματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Ευτυχώς δεν είχε εγκαύματα γιατί η μολότοφ έσκασε λίγο μακριά από το κεφάλι του» είπε ο κ. Μαυροειδάκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η ατμόσφαιρα δεν είναι καλή στα Εξάρχεια» επαναλαμβάνοντας την ανησυχία του για το ενδεχόμενο απώλειας ζωής αστυνομικού.

«Έχει αργήσει η ομάδα Δ να επανέλθει στο δρόμο. Είμαστε ανθρώπινοι στόχοι» είπε ο κ. Μαυροειδάκος επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί διμοιρίες να φυλάνε εκκενωμένα κτήρια επειδή δεν αποδίδονται στους ιδιοκτήτες τους.

Υπενθυμίζεται ότι η διμοιρία που δέχθηκε την επίθεση στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Ζωσιμάδων και Καλλιδρομίου, βρισκόταν έξω από το κτήριο της πρώην κατάληψης Gare και είχε εκκενωθεί από τις 26 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης