Ρόδος: Τσαντάκιας με κλεμμένη μηχανή προκάλεσε τροχαίο και έφυγε

Ρόδος: Τσαντάκιας με κλεμμένη μηχανή προκάλεσε τροχαίο και έφυγε

Στο σπίτι του βρέθηκαν τρία κινητά και 1.200 ρούβλια Ρωσίας

Rodos-tsantakias
Τον μισό... Ποινικό Κώδικα έχει να αντιμετωπίσει ένας 33χρονος Έλληνας χρήστης ναρκωτικών που άρπαζε τσάντες με κλεμμένη μηχανή στην πόλη της Ρόδου, όπου προκάλεσε και τροχαίο στην προσπάθειά του να διαφύγει αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί για να μην συλληφθεί!

Δεν απέφυγε, όμως, τις χειροπέδες που του έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, οι οποίοι βρήκαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα στη μοτοσικλέτα με την οποία ενεπλάκη στο ατύχημα που είχε μόνο υλικές ζημιές και κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, βρέθηκαν τρία κινητά και 1.200 ρούβλια Ρωσίας τα οποία προέρχονται από κλοπές οι οποίες δεν έχουν εξιχνιαστεί.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε ακόμη μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δυο γραμμαρίων. Στην προανάκριση επιβεβαιώθηκε ότι είχε κλέψει τη μηχανή την περασμένη Πέμπτη και με αυτήν άρπαξε τις τσάντες δυο γυναικών την Κυριακή και την Δευτέρα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, διάπραξη κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης